Filtre os resultados
Categorias
- acessórios
- bebidas
- brinquedos
- cabelos
- calçados
- cama, mesa e banho
- carro
- casa e construção
- casa, móveis e decoração
- casa
- decoração
- esporte e lazer
- feminino
- ferramentas e construção
- ferramentas
- iluminação
- infantil
- informática
- interior
- livros
- medicamentos
- mercearia
- moda feminina
- moda
- móveis
- papelaria
- roupas
- utilidades domésticas
Exportar para excel Mercearia > Massas > Massa fresca >
Ravioli Rana Pesto Verde 250g
Ficha Técnica e Modo de uso:
Ravioli Pesto Verde Giovanni 250gSaboreie a autêntica tradição italiana em sua mesa!Prepare-se para uma experiência gastronômica única com o Ravioli Pesto Verde Giovanni.
Com ingredientes frescos e seleção minuciosa, este produto traz o verdadeiro sabor da Itália direto para a sua casa.
Rápido e prático, em apenas 20 minutos você terá um prato delicioso e irresistível para saborear.
Diferenciais:Desfrute da excelência dos produtos refrigerados número 1 na Itália, com mais de 60 anos de paixão em suas receitas tradicionais italianas.
O Ravioli Pesto Verde Giovanni é feito com o legítimo Pesto alla Genovese, garantindo um sabor autêntico e marcante em cada mordida.
Mais sobre o Produto:O Ravioli Pesto Verde Giovanni é ideal para quem busca praticidade na cozinha sem abrir mão do sabor único da culinária italiana.
Com sua embalagem de 250g, é uma opção perfeita para refeições rápidas e genuinamente deliciosas.
Dicas de Uso:Para desfrutar de todo o sabor do Ravioli Pesto Verde Giovanni, basta seguir as instruções de preparo na embalagem e em poucos minutos você terá uma refeição que irá surpreender o seu paladar.
Experimente combinar com um molho leve e uma generosa pitada de queijo parmesão ralado para uma experiência ainda mais incrível.
Ficha Técnica:Marca: Rana GiovanniPeso: 250gIngredientes: Massa de ravioli recheada com Pesto alla GenovesePaís de Origem: Itália
Como quem comprou avalia este produto
May 02 2025
HISTORY OF ALFREDO DI LELIO CREATOR IN 1908 OF “FETTUCCINE ALL’ALFREDO” (“FETTUCCINE ALFREDO”), NOW SERVED BY HIS NEPHEW INES DI LELIO, AT THE RESTAURANT “IL VERO ALFREDO” – “ALFREDO DI ROMA” IN ROME, PIAZZA AUGUSTO IMPERATORE 30
With reference to your article I have the pleasure to tell you the history of my grandfather Alfredo Di Lelio, who is the creator of “Fettuccine all’Alfredo” (“Fettuccine Alfredo”) in 1908 in the “trattoria” run by his mother Angelina in Rome, Piazza Rosa (Piazza disappeared in 1910 following the construction of the Galleria Colonna / Sordi). This “trattoria” of Piazza Rosa has become the “birthplace of fettuccine all’Alfredo”.
More specifically, as is well known to many people who love the “fettuccine all’Alfredo", this famous dish in the world was invented by Alfredo Di Lelio concerned about the lack of appetite of his wife Ines, who was pregnant with my father Armando (born February 26, 1908).
Alfredo Di Lelio opened his restaurant “Alfredo” in 1914 in Rome and in 1943, during the war, he sold the restaurant to others outside his family.
In 1948 Alfredo Di Lelio decided to reopen with his son Armando his restaurant in Piazza Augusto Imperatore n.30 "Il Vero Alfredo" (“Alfredo di Roma”), whose fame in the world has been strengthened by his nephew Alfredo and that now managed by me, with the famous “gold cutlery” (fork and spoon gold) donated in 1927 by two well-known American actors Mary Pickford and Douglas Fairbanks (in gratitude for the hospitality).
See the website of “Il Vero Alfredo”.
I must clarify that other restaurants "Alfredo" in Rome do not belong and are out of my brand "Il Vero Alfredo – Alfredo di Roma".
The brand "Il Vero Alfredo - Alfredo di Roma" is present in Mexico with a restaurant in Mexico City and a trattoria in Cozumel on the basis of franchising relationships with the Group Hotel Presidente Intercontinental Mexico.
The restaurant “Il Vero Alfredo” is in the Registry of “Historic Shops of Excellence - section on Historical Activities of Excellence” of the Municipality of Roma Capitale.
Best regards Ines Di Lelio