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BOMBOM RAFFAELLO FERRERO ROCHER 03UN
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- I made these and they came out great. I nearly gave up when my shells looked too flat but the filling was easy to work with and they came together in the end perfectly. They take ages but are worth it, i recommend these as 1. The filling does not ooze all over the place and 2. The chocolate and coconut coating helps hide and round out any slight defects. Shaving down the shells worked wonders, they dont break easyThanks so much for sharing, these are my favourite, i now just have to resist eating them all for 4 days til xmas!
Histórico de preços
Ficha Técnica e Modo de uso:
Descubra a elegância e o sabor requintado dos bombons Rafaello T3, um pequeno pacote que oferece uma explosão de prazer em cada mordida.
Com três unidades, cada Rafaello é uma combinação divina de coco, avelã e uma irresistível camada crocante de wafer.
Características Distintivas:
Sabor Delicado de Coco: Cada Rafaello é delicadamente envolto por uma camada de coco ralado, proporcionando um sabor fresco e tropical.
Avelã no Coração: O coração de cada bombom abriga uma avelã inteira, adicionando uma textura única e um toque refinado ao sabor.
Textura Crocante e Suave: A combinação de camadas crocantes de wafer e o recheio suave torna cada mordida uma experiência memorável.
Peso líquido: 30G
Ingredientes: Coco ralado (25,5%), gorduras vegetais, açúcar, amêndoa inteira (8%), leite desnatado em pó, soro de leite em pó, farinha de trigo, amido de tapioca, baunilha, sal, emulsificante lecitinas, aromatizantes, fermento químico bicarbonato de sódio.
Alérgicos: CONTÉM LEITE E DERIVADOS, AMÊNDOAS DERIVADOS DE SOJA E TRIGO.
CONTÉM GLÚTEN.
CONTÉM AROMATIZANTE.
Informação Nutricional (Porção de 25g):Valor energético - 155kcal/643kj; Carboidratos - 9,6g; Proteínas - 1,8g; Gorduras totais - 12g; Gorduras saturadas - 7,4g; Gorduras trans - 0g; Fibra alimentar - 1,0g; Sódio - 30mg.
Como quem comprou avalia este produto
April 20 2025
este tipo o tipa no tiene cerebruto es bien imbecil usa chocolate blanco cuando la verdas es una crema dedicada lo único que sirvió esta basura de video es como sacar la cascara a la almendras todo comprado. no sabes nada . nada pesimo video
April 20 2025
Super przepis z efektem łał! Proszę o napisy w języku polskim. Pozdrowienia z Polski!❤❤❤
April 20 2025
SOOOO Tempting delicious recipe thanks for sharing such a nice Recipe
April 20 2025
There is no white chocolste in orignal reicept. You need mix condensed milk with butter
April 20 2025
Hola me encanta su canal por favor me podría decir como hace las galletas se lo agradeceré mucho pues e mirado muchas recetas de este bombón y está es la que mas me a gustado muchas gracias
April 20 2025
I made these and they came out great. I nearly gave up when my shells looked too flat but the filling was easy to work with and they came together in the end perfectly. They take ages but are worth it, i recommend these as
1. The filling does not ooze all over the place
and 2. The chocolate and coconut coating helps hide and round out any slight defects. Shaving down the shells worked wonders, they dont break easy
Thanks so much for sharing, these are my favourite, i now just have to resist eating them all for 4 days til xmas!
April 20 2025
I made these and they came out great. I nearly gave up when my shells looked too flat but the filling was easy to work with and they came together in the end perfectly. They take ages but are worth it, i recommend these as
1. The filling does not ooze all over the place
and 2. The chocolate and coconut coating helps hide and round out any slight defects. Shaving down the shells worked wonders, they dont break easy
Thanks so much for sharing, these are my favourite, i now just have to resist eating them all for 4 days til xmas!
April 20 2025
AMAZING...but where is the link for the shells pls?? I can not find it??
April 20 2025
When you are dipping your filled shells into the melted white chocolate
How your white chocolate is so flowing consistency because when I melted my white chocolate it was thick
Have you added oil into it
Please reply so that I can try again
April 20 2025
❤❤❤ Tôi đã tìm công thức này từ lâu, mà chưa có công thức nào hoàn hảo như của bạn! Cảm ơn bạn nhiều ❤❤❤
April 20 2025
My Mom waa NOT a Person to say i like this or want that, NEVER; But she loved these!
April 20 2025
Clean recipe! Others use sweetened condensed milk..so happy yours doesn’t!
April 20 2025
I heard of this chocolate while reading a manhwa called “the villainess is a marionette “ where the male protagonist is called Raffaello kidrey…
April 20 2025
Obrigada estava há tempo procurando esta receita maravilhosa ❤
April 20 2025
Biết ơn bạn vô cùng, tôi mong có thể làm món kẹo từ dừa nơi quê hương tôi sống
April 20 2025
These are my favorite!!!! Thank you so much for sharing. I must do these right away. Yum
April 20 2025
Que top é fascil e delicioso ❤obrigada vou fazer e venho aqui dizer como ficou
April 20 2025
Bravissimo ma i gusci come si realizzano non lo capito grazie 17 dicembre ore8,29
April 20 2025
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş bende hep marketlerde görüyorum fakat çok pahalı olduğu için alamıyorum evde yapmak çok güzel fakat içindeki dolgu koyduğunuz gofret nerden bulabilirim ben türkiyede yaşıyorum
April 20 2025
Complimenti per la ricetta ❤
Volevo chiederti per il ripieno cosa intendi crema al cocco vorrei replicare la ricetta
April 20 2025
Muy buenas!Me encantan! Felicidades! Puedes poner el link , para hacer la cáscara? Gracias de ❤️.
April 20 2025
what is the ratio of white chocolate needed for coating per filling?
if i have 500gr of white chocolate, how do i split it so its enough for both the ganache and chocolate? to avoid the case of having too much ganache or coating leftover
April 20 2025
Where is the recipe for the shells? Thank you. I would love to make these as all the family love Raffaello.
April 20 2025
Wow..my fav chocolate recipe...amazing... But how to make choco sell at home...i search your description but not link here ...